în armonie cu bucuria

036

      Personalizarea propriei existențe necesită răbdare pentru a înțelege însemnătatea fiecărui detaliu.

Lavinia Pavel


despre mine

   În toiul unei primăveri, mai exact în ziua de 26 aprilie, destinul m-a conectat cu familia Pavel. Tata, un artist pasionat de muzică, iar mama - o personalitate efervescentă cu  înclinații pentru arta culinară și mai interesant - electronică. Încă din primii ani, m-am atașat de sora mea Claudia, mai mare cu 5 ani și jumătate, alături de care am parcurs etapele copilăriei în curtea bunicilor. 
Lavinia Pavel 03

Bun găsit!

  Bine ai venit în spațiul meu virtual pe care am ales să ți-l împărtășesc simplu și obiectiv. Pentru apropiați sunt Ina, o persoană energică, aprigă și caldă precum focul.  
 Dintotdeauna m-am simțit împlinită în inima naturii. Ador drumețiile, culorile, blănoșii torcăcioși și sufletele înțelepte, bune, blânde, incompatibile cu răul.
     În compania persoanelor pe care le consider de încredere ofer totul fără negociere sau statistică matematică. În rest, zidurile pot fi infinit de înalte. Am înțeles că timpul este un lux de care trebuie să avem grijă, simultan cu sănătatea mentală și fizică.
     Aproximativ 15 ani, mi-am desfășurat activitatea în trusturile de presă din România. Am ocupat funcția de realizator - producător TV la jurnale generaliste, sportive, transmisiuni LIVE, talk-show-uri şi divertisment.
     Din anul 2007 m-am focusat pe jurnalismul sportiv. Am creat multiple proiecte de televiziune cu scopul de a evidenția performanțele campionilor din elita mondială și am dedicat spații de emisie copiilor și juniorilor de perspectivă.
camera-icon
pasiuni
comunicare
Educație fizică ȘI sport
Producție video
Natură/drumeții montane
01

Universul meu reprezintă spațiul definit de căile comunicării și educația fizică

              În demersul constant de a promova specialiștii domeniului științei sportului am angrenat în proiectele de televiziune specialiști din mediul academic, antrenori, maeștrii emeriți ai sportului și performeri cu rezultate deosebite obținute pe plan european, mondial și olimpic. Scopul a fost de a instaura o egalitate în balanța expunerii tuturor ramurilor practicate în România și de a diminua monopolul instaurat de fotbal.

           Din anul 2017 până în prezent am susținut Complex Vision Media, o asociație care sprijină afirmarea sportivilor din România, cu accent pe segmentul juvenil. Încă de la înființare, CV Media și-a propus să distribuie materiale informative, să completeze știrile și talk-show-urile de televiziune și să dezvolte un cult pentru sport la nivelul societății noastre.  

Consider că prin progresul tehnologiei, mass-media, social media, aplicațiile digitale pot să genereze efecte benefice asupra promovării educației fizice și sportului în detrimentul știrilor cu profil de cancan, scandal sau instigare la violență sau calomnie, bineînțeles într-o strânsă colaborare cu resursele umane implicate în organizațiile sportive din România - federații, cluburi, asociații, direcții județene.


GALERIE FOTo

 Raportul rațional versus emoțional dictează alegerile, iar aceste opțiuni deschid portalul pentru noi lecții și perspective.

chei
8
Lavinia Pavel 04
02
101
71
100
1
43
75
76
79
90
77
80
82
98
72

etica nu este opțională

”În reglarea relaţiei dintre motivaţie şi succes, un rol important îl deţine nivelul de aspiraţie, care este etalonul în funcţie de un anumit rezultat, interpretat ca fiind succes sau insucces."


repere

          Selecția copiilor, metodologia de lucru, tehnicile de comunicare, valorificarea specialiștilor sau organizarea evenimentelor sportive se realizează de multe ori într-un mod neasumat, care, în timp, a condus la descurajarea potențialilor practicanți și antrenori profesioniști și implicit la îndepărtarea publicului spectator. Aceste carențe pot fi diminuate sau eliminate printr-o strategie coerentă, în care întreaga resursă umană să se angreneze asumat în acest efort.

      Consider că orice domeniu de succes trebuie să își asigure resursa umană de calitate, motiv pentru care atenția tuturor specialiștilor trebuie orientată către formarea copiilor și juniorilor, pentru ca sportul românesc să aibă continuitate. În același context, trebuie păstrat un echilibru între aspectul comercial și principiile care conturează domeniul sportului. 

           În această epocă digitală, se descurajează parcurgerea unor etape temeinice pentru conturarea unei imagini credibile și generarea unor informații studiate pentru informarea corectă și imparțială a publicului, în favoarea senzaționalului.

100


În lipsa coincidențelor sau a lucrurilor petrecute întâmplător, ne regăsim pe această pagină pentru a descoperi elemente și preocupări comune!  

                                                             Sper să îți pot fi de folos!

Trimite mesajul tău

imagini emisiuni tv
download (6)
download
images (1)
download (5)
download (2)
download (1)